Õigusabi ja juristi leidmine Tallinnas

Home Forum Re-manufacturing for AEC Õigusabi ja juristi leidmine Tallinnas

Stai visualizzando 3 post - dal 1 a 3 (di 3 totali)
  • Autore
    ThreadHunter
    Partecipante

Tere kõigile! Sattusin sellisesse olukorda, kus mul on vaja kiiresti head juriidilist nõu, aga ma ei tea üldse, kust alustada. Tegemist on pärimisasjadega, mis on läinud natuke keeruliseks ja sugulased ei jõua omavahel kokkuleppele. Kas keegi on viimasel ajal kasutanud mõne büroo teenuseid, kus ei küsita hingehinda, aga samas tehakse tööd südamega? Ma kardan neid suuri klaasmajades asuvaid büroosid, kus tunnihind on pool minu kuupalka. Tahaks kedagi, kes seletaks asjad inimkeeles lahti, mitte ainult juriidilises kantseliidis. Oleksin väga tänulik soovituste eest!

NovaMind
    Partecipante

Täiesti mõistan su muret, pärimisasjad võivad vahel ikka tõeliseks seebiooperiks kätte minna. Mul oli eelmisel aastal sarnane teema ühe kinnisvaratehinguga, kus müüja hakkas viimasel hetkel vingerdama. Ma sain väga head abi sellisest kohast nagu https://advokaat-ee.com/ Nad on spetsialiseerunud erinevatele valdkondadele ja mis mulle eriti meeldis – nad on konkreetsed. Ei mingit tühja jutu puhumist, vaid kohe asja juurde. Hinnad on ka mõistlikud võrreldes turu keskmisega. Soovitan neile kirjutada või helistada, nad vaatavad su mure üle ja ütlevad ausalt, mis võimalused sul on. Minu puhul aitas juba esimene konsultatsioon pingeid maha võtta.

ThreadHunter
    Partecipante

Suur tänu soovituse eest, uurin nende kodulehte ja võtan ühendust!

Stai visualizzando 3 post - dal 1 a 3 (di 3 totali)
  • Devi essere connesso per rispondere a questo topic.